Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@13:24:09 GMT

نسخه جدید تلگرام که با اینترنت ضعیف کار میکند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۰۰۸۰

نسخه جدید تلگرام که با اینترنت ضعیف کار میکند

خبرگزاری میزان- شبکه‌ی اجتماعی توییتر به‌تازگی برای کاربرانی که سرعت اینترنتی قابل توجهی ندارند، نسخه‌ای به نام توییتر لایت ارائه کرده است. به گزارش گروه فضای مجازیخبرگزاری میزان، این روز‌ها بسیاری از کاربران به این نکته توجهی ندارند که ارسال پست در شبکه‌ی اجتماعی توییتر به انتقال داده‌ی چندانی نیاز ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وب‌سایت امکان ارسال پیام‌هایی با طول فقط ۱۴۰ کاراکتر به کاربرانش می‌دهد.

این محدودیت از زمانی به‌جا مانده است که بسیاری از کاربران از پیام‌های کوتاه برای ارسال توییت استفاده می‌کردند و بدین ترتیب این محدودیت تا همین حالا باقی مانده است. مشکل اینجا است که برخی مواقع برای استفاده از توییتر، داده‌های زیادی مصرف خواهد شد و مسلما این مورد برای بسیاری از کاربران هزینه‌های زیادی در پی خواهد داشت.

به همین دلیل توییتر امروز قدم در جای پای فیسبوک گذاشته و یکی از قابلیت‌های فیسبوک را به شبکه‌ی اجتماعی خود اضافه کرده است. در واقع توییتر یک نسخه‌ی سبک و ساده‌تر از سرویس خود را با نام توییتر لایت معرفی کرده و در دسترس کاربران قرار داده است.

برخلاف روش فیسبوک برای صرفه‌جویی در مصرف داده‌، روش توییتر ارائه‌ی یک اپلیکیشن مجزا نیست و در حقیقت این کمپانی نسخه‌ای بازنگری شده از وب‌سایت موبایلی خود را آماده کرده است که قابلیت‌هایی شبیه به اپلیکیشن دارد؛ ولی از داده‌های کمتری استفاده می‌کند.

توییتر مدعی شده است که سایت جدید این شبکه‌ی اجتماعی تا ۳۰ درصد سریع‌تر بارگذاری می‌شود و علاوه بر این تا ۷۰ درصد داده‌ی کمتری مصرف می‌کند. مصرف کمتر داده برای کاربران بسیاری از نواحی جهان که دسترسی به اینترنت پرسرعت برای آن‌ها میسر نیست، یک ویژگی‌ بسیار کاربردی به نظر می‌رسد. در ادامه توییت مربوط به معرفی این سرویس جدید را با هم مرور می‌کنیم.

نکته‌ی جذاب در مورد این سرویس جدید، امکان ارسال نوتیفیکیشن‌ از طریق مرورگر وب کاربران است. این قابلیت به‌تازگی به مرورگرهای موبایلی اضافه شده است و اگرچه کمی دیر توسط کمپانی‌هایی مثل توییتر مورد استفاده قرار گرفته؛ اما این اقدام توییتر خود باعث می‌شود به هدف گوگل برای توسعه‌ی وب‌سایت‌هایی که عملکردی مثل اپلیکیشن دارند، نزدیک‌تر شویم.

البته باید منتظر ماند تا مشخص شود کاربران در واقع چگونه و تا چه حد از مزایای این نوع سرویس‌ها بهره خواهند برد. در حقیقت به نظر می‌رسد گوگل نیز در ساخت وب‌سایت جدید و سبک توییتر مشارکت داشته؛ چراکه توییتر در بخشی از خبر خود این‌گونه گفته است: «توییتر لایت نوع جدیدی از اپلیکیشن‌های تحت وب پیشرو (PWA) محسوب می‌شود که با همکاری شرکت گوگل توسعه داده شده است.»

از هم‌اکنون امکان دسترسی به توییتر لایت در سراسر جهان فراهم است و این سرویس با اکثر مرورگرهای محبوب موبایلی و مرورگرهای محبوب دسکتاپ سازگاری کامل دارد.

برای دسترسی به سرویس مورد بحث، باید در نوار آدرس مرورگر خود نشانی mobile.twitter.com را تایپ کنید. اگرچه این سرویس بیشتر برای بازارهای درحال‌توسعه در نظر گرفته شده است؛ اما افرادی که تمایل دارند در هنگام کار با توییتر در مصرف داده‌ی آن‌ها به میزان قابل توجهی صرفه‌جویی شود نیز می‌توانند از این سرویس بهره ببرند.

همان‌طور که اشاره کردیم، با استفاده از این سرویس می‌توانید نوتیفیکیشن‌های مهم را از طریق مرورگر وب موبایل یا دسکتاپ خود دریافت کنید.

منبع: زومیت

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است

تحقیقات جدید در دانشگاه آنگلیا شرقی (UEA) نشان داده است که برنامه‌های کربن‌زدایی کنونی برای پیروی از اهداف توافقنامه آب و هوایی پاریس با هدف محدود کردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد کافی نخواهد بود، همانطور که در مطالعه منتشر شده در مجله Nature نیز گزارش شده است.

دانشمندان با اندازه‌گیری «شکاف انتشار» بین برنامه‌های مختلف حفاظت از آب و هوا و آنچه واقعاً برای رسیدن به این هدف مورد نیاز است، به این نتیجه رسیده اند.

این مطالعه معتقد است که فاصله‌ای به میزان ۳.۲ میلیارد تن دی اکسید کربن (CO ۲) بین برنامه‌های فعلی جهانی برای حذف کربن از جو و آنچه که تا سال ۲۰۵۰ برای جلوگیری از بدترین اثرات گرمایش جهانی مورد نیاز است، وجود دارد. 

از سال ۲۰۱۰، آژانس محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) اندازه گیری‌های مشابهی را از این شکاف انتشار انجام داده است، و تحقیقات دانشگاه آنگلیا شرقی، که عمدتاً بر حذف دی اکسید کربن تمرکز دارد، نشان می‌دهد که اگر می‌خواهیم به حیات خود ادامه دهیم، سیاست آب و هوا نیازمند مقیاس بلندپروازانه تری است. 

این به معنای دنباله روی از یک رویکرد دقیق‌تر و قوی‌تر است که شیوه‌های کربن‌زدایی کنونی را حفظ می‌کند، اما همچنین بر کاهش انتشار، انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش جنگل‌زدایی تمرکز دارد. گزینه‌های جدیدی برای کربن‌زدایی نیز وجود دارد که بسیاری از کشور‌ها حتی در بررسی آن کند هستند چه رسد به آن که این طرح‌ها را اجرا کنند.

این تکنیک‌ها شامل سیستم‌های فیلتر هوای پیشرفته و هوازدگی سنگ‌ها می‌شود، تکنیکی که در آن کربن از جو حذف و در سنگ‌ها ذخیره می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این گزینه‌های جدید باید در سال‌های آینده گسترده‌تر شوند تا به آستانه ۱.۵ درجه سانتی‌گراد برسند.

نویسنده اصلی این مطالعه، دکتر ویلیام لمب، از گروه کاری علم پایداری کاربردی در MCC، گفت: محاسبات قطعاً باید بهبود یابد، و این بسیار واضح است که بدون کاهش سریع انتشار گاز‌های گلخانه‌ای به صفر، در همه بخش‌ها، حد ۱.۵ درجه سانتیگراد تحت هیچ شرایطی برآورده نخواهد شد.

دکتر نائومی وان، یکی از نویسندگان مرکز تحقیقات تغییرات آب و هوایی تیندال در دانشگاه آنگلیای شرقی، اضافه کرد: کشور‌ها به آگاهی، جاه‌طلبی و اقدام بیشتر در مورد افزایش روش‌های حذف CO ۲ در کنار کاهش قابل توجه انتشار گاز‌های گلخانه‌ای برای تحقق توافقنامه آب و‌هوایی پاریس نیاز دارند.

برای این منظور، حتی اگر هر کشور به وعده‌های خود در مورد اهداف کربن‌زدایی پایبند باشد، میزان کربن حذف‌شده احتمالا تا سال ۲۰۳۰ حداکثر تا ۰.۵ میلیارد تن و تا سال ۲۰۵۰ به ۱.۹ میلیارد تن افزایش می‌یابد و اعلام کرده است که نیاز به افزایش دارد. در حالیکه، حذف ۵.۱ میلیارد تن برای جلوگیری از بدترین اثرات تغییرات آب و هوایی ضروری است.

هیئت بین المللی تغییرات اقلیمی سناریوی جایگزینی را پیشنهاد می‌کند که در آن دولت‌های جهان با یکدیگر همکاری می‌کنند تا تقاضای جهانی انرژی را کاهش دهند، سناریویی که با "رفتار همراه با انگیزه سیاسی" تسریع می‌شود. در این سناریو، کربن زدایی تا سال ۲۰۵۰ به میزان ۲.۵ میلیارد تن افزایش می‌یابد و روش‌های جایگزین به کاهش شکاف انتشار به ۴۰۰ میلیون تن کمک می‌کند؛ بنابراین ما اساساً باید کل جامعه خود را از یک جامعه منفعت شخصی به جامعه‌ای با همکاری جهانی تبدیل کنیم.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • آمار ضعیف مهاجمان استقلال در لیگ برتر
  • مرگ و زندگی ما به دست میدان مغناطیسی زمین است!
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • جدال جنجالی مدافعان تاتنهام در زمین!
  • تبعات باخت: مدافعان تاتنهام درگیر شدند! (عکس)
  • اعتراض اولتراهای میلان: لیائو هو شد و سکوها خالی!
  • حاشیه جدید بارسا: اعتراض همسر ستاره به نیمکت‌نشینی!
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟