Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@22:31:04 GMT

ضرر ۵۰۰ میلیون دلاری به اقتصاد جهانی

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۹۸۷۲۷

ضرر ۵۰۰ میلیون دلاری به اقتصاد جهانی

ایران اکونومیست- با گذشت بیش از سه ساعت از قطعی سرویس‌های فیس‌بوک، نت‌بلاکس ضرر واردشده به اقتصاد جهانی را در این مدت، ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.

 به نقل از نیوزویک، فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ از ساعاتی پیش، با قطعی گسترده مواجه شدند و در عین حال، سرویس‌های زیرمجموعه فیس‌بوک هم با اختلال مواجه شدند و هزاران قطعی در داون‌دی‌تکتور ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این اتفاق، گزارش‌هایی از اختلال در جی‌میل و توییتر هم منتشر شد و تعدادی از کاربران در جی‌میل، از عدم دریافت این سرویس شکایت کردند.

در عین حال با گذشت بیش از سه ساعت از قطعی سرویس‌های فیس‌بوک، نت‌بلاکس ضرر واردشده به اقتصاد جهانی را در این مدت، ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرد. این در حالی است که مارک زاکربرگ -مدیرعامل فیس‌بوک- هم تا کنون با ضرر هفت میلیاردی مواجه شده و به جایگاه پنجمین ثروتمند جهان سقوط کرده است.

همچنین در این مدت، دامنه فیس‌بوک، facebook.com برای فروش در سایت‌ ثبت‌نام عنوان وب‌سایت آنلاین Uniregistry قرار گرفت. برایان کرب، روزنامه‌نگار و گزارشگر سابق واشنگتن‌پست، اسکرین شاتی از این فهرست را در صفحه توییتر خود منتشر کرد. البته ساعتی بعد، این دامنه دیگر در دسترس نبود، اما دیگر گونه‌هایی از اسم این سایت، همچنان برای فروش قرار داشتند.

در توییتر ، هشتگ facebookdown# به سرعت شروع به ترند شدن کرد. برخی از کاربران می‌گویند از قطع شدن ناگهانی این سرویس‌ها ناراحت شده‌اند و برخی دیگر این موضوع را دستمانه طنز قرار داده‌اند. ادوارد اسنودن، نیز در توییتر نوشت: فیس‌بوک و اینستاگرام به‌طرز اسرارآمیزی آفلاین شده‌اند و در این روز درخشان، جهان به مکان سالم‌تری تبدیل شده است.

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک

ایتنا - گوگل بخش قوانین محتوای نامناسب خود را به روز رسانی کرد تا به طور واضح تبلیغ وب سایت ها و سرویس های انتشار هرزنگاری دیپ فیک را منع کند.
هرچند این شرکت هم اکنون محدودیت های زیادی برای تبلیغاتی که شامل انواع خاصی از محتوای مستهجن هستند را اجرا می کند اما به روز رسانی جدید هیچ شکی باقی نمی گذارد که محتوایی که طوری تغییر یافته یا تولید شده تا هرزنگاری و مستهجن باشد، برخلاف قوانین آن است.

به گزارش ایتنا از مهر، هر آگهی که مروج سایت یا اپلیکیشن های تولید هرزنگاری دیپ فیک باشد و دستورالعمل ساخت چنین محتوایی را نشان دهد، آنها را تایید کند یا سرویس های هرزنگاری دیپ فیک مختلف را مقایسه کند، بدون هشدار تعلیق خواهد شد.

این آگهی ها دیگر اجازه انتشار در گوگل نخواهند داشت. شرکت فناوری آمریکایی از ۳۰ می۲۰۲۴ میلادی این قوانین را اجرا می کند و به آگهی دهندگان اجازه می دهد هرگونه تبلیغ ناقض این سیاست را حذف کنند.

ظهور فناوری های دیپ فیک به افزایش تعداد ابزارهای تبلیغاتی منجر شده که به طور خاص کاربران را هدف می گیرند که خواهان محتوای مستهجن هستند. برخی از این ابزارها حتی به عنوان سرویس هایی سالم خود را نشان می دهند تا بتوانند در اپ استور اپل و گوگل پلی فهرست شوند اما آنها در شبکه های اجتماعی برای ترویج قابلیت های هرزنگارانه خود، آشکارا عمل می کنند.

دیگر خبرها

  • قطعی برق در ارومیه
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • اعلام زمان قطعی پخش فصل سوم «زخم کاری»
  • توضیح آهنگران درباره ادعایش از نفوذ سرویس‌های جاسوسی بین بعضی هیئت‌ها و مداح‌ها + فیلم
  • ادعای مداح معروف از نفوذ سرویس‌های جاسوسی غرب در هیئت‌ها | فیلـم
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • حاشیه جدید بارسا: اعتراض همسر ستاره به نیمکت‌نشینی!